Make your own free website on Tripod.com

Artur  Dalipi

Nga  Picari i Gjirokastres, Shqiperi me banim ne SHBA, na ka derguar me  E-MAIL  nje mesazh  ku ne te na  shkruante nje   humor ku ishte perdorur ne   GOLEM. Ne me kenaqesi  po i kushtojme nje vend ne kete faqe duke e falenderuar  dhe i uruar  Gjithe te mirat   miku yne,e kurbet i mbare!

Nje coban nga Golemi shkoi ne pazar,ne Gjirokaster per te bere nje samar per mushken e tije qe kishte.Pasi beri samarin,problemi ishte se me se ta shpinte ne fshat,sepse shoferi i korjeres se fshatit qe me huqe.Pasi u mendua gjeti nje kuti amballazhi televizori"iliria"dhe  futi samarin.             
Te gjithe fshataret me shoferin ne krye e uronin, dhe i kerkonin goten e rakise qe ta
uronin,per televizorin.Ne te hyre te fshatit cobani pa mushken qe
kulloste,dhe i thote shoferit:Maje te keqen vellai se pret mushka  ti provoj 
samarin.           
                                 

FUND