Make your own free website on Tripod.com
me_lushin.gif (46535 bytes)

  SE  SHPEJTI

   NE  INTERNET....

  Me drejtorin e Gazetes   Engjell  Serjani

Mire se erdhet   per te lexuar gazeten Dita Jug!Duam tju njoftojme se kjo faqe eshte akoma ne rikonstriksion  dhe se shpejti do te keni fatin e mire qe gazeten e mirenjohur ne Jug te Shqiperise Dita Jug ta leconi ne internet. Drejtor i gazetes eshte  Engjell Serjani,kryeredaktor  Blerim Kore,zvendeskryeredaktore Gentiana Brahimi Albana   Allushi.Gazetare ne rrethe:Tepelene e Permet  Maliq  Lila,Ne Sarande e Delvine, Thoma Nika ne SHBA Rafaela Kondi,ne Gjirokaster Amalia  Qendro.Redaksia e kesaj gazete do te mireprese me  kenaqesi sygjerimet  tuaja duke pritur telefonatat tuaja ne telefonin 00355 726  6312 ose ne 

 email10.gif (25432 bytes)

Ju faleminderit per mirekuptim!