Make your own free website on Tripod.com
 

TE DASHUR   BASHKEFSHATARET TANE  VELEDIN GOLEMI   E  ISMET  ISUFI !

TE ENTUZIASMUAR  DHE TE  GEZUAR NGA  VEPRA JUAJ   PER NXJERRJEN E LIBRIT THESAR "GOLEMI I LABERISE   NE UJEVAREN E JETES  " JU FALENDEROJME NGA SHPIRTERAT TANE TE DJEGUR NGA EMIGRACIONI   DHE JU UROJME JUVE E FAMILJEVE TUAJA  SHENDET E GEZIM TE KENI...ME ATE  LIBER  ,ME FAKTE E DOKUMENTE MUZEALE,HISTORIKE SHOQERORE E   ME SHUME DASHURI PER VENDLINDJEN  TONE TE DASHUR  GOLEMIN  NA BETE   EDHE NJE HERE KRENAR PER VENDLINDJEN TONE ,PER HISTORINE  DHE    NJEREZIT E SHQUAR  QE   KANE DALE NGA  KY VEND.JU ME   KETE  GUCIM   E DASHURI   TREGUAT SE JENI ME TE VERTETE   NGA ATA QE  PER  GOLEMIN  BENI GJITHESHKA   TE MIRE   QE KENI NE DORE....EDHE NE TE RINJET E GOLEMIT   JU GARANTOJME SE   JEMI ME JU  ME  ZEMER E MENDJE  DHE DO TE DESHIROJME QE TE TAKOHEMI SA ME PARE TE JETE E MUNDUR   NE   GOLEM    . EDHE NJE HERE   JU FALENDEROJME NGA ZEMRA!

AGRON  HODO   MEHILLI

Athine me   4.Janar  2001