Make your own free website on Tripod.com

Te dashur  lexues !

Se pari ju faleminderit per viziten ne faqet tona!.

Meqe kohet e fundit  disa  emigrante na kane derguar   dicka nga krijimtaria e tyre ne vendosem te hapem rubriken KRIJIMTARIA JUAJ  e cila do te jete  teresisht ne dispozicion te  krijimtarive   tuaja,poezive,vargjeve ,kujtimeve tuaja, fotografive ,fakte dhe dokumente te rendesishme   nga bota  shqiptare , etj  etj  Presim   letrat tuaja....

Me poshte po japim   krijimet  e tyre 

                         ABAS   GOXHAJ 

                          ARTUR   DALIPI

                     ENTELA   TOLA  

            BONA MERA

                   NERTESI  ASLLANI

                  EMIGRANTI NGA  ANGLIA

Frida  Beda

 

 

 

GJIROKASTRA